Heeft u ook problemen met slapen? Dan bent u niet de enige. Maarliefst twintig tot dertig procent van onze bevolking kampt met slaapproblemen en deze groep is groeiende. Vier op de vijf Nederlanders ervaart wel eens rugklachten, meer dan vijftig procent ervaart regelmatig stress en slapen doen we te weinig. Een goede nachtrust helpt u om overdag fit en energiek te blijven, is gezond en houdt u in balans. Het is geen heilige graal, klachten komen immers vaak voort uit een combinatie van factoren. Het is wel een goede ondersteuning en een goede basis om gezond te blijven. Alle reden dus om hier eens bij stil te staan.

Hebben uw slaapproblemen een psychische grondslag, dan raden wij u aan contact op te nemen met een slaapkliniek. Behandeling is vaak intensief maar gelukkig zeer succesvol. Zeventig tot tachtig procent van de mensen die een behandeling krijgt, slaapt na verloop van tijd stukken beter. In veel gevallen zijn de klachten zelfs geheel verdwenen. Voor meer informatie hierover kunt u natuurlijk contact opnemen met onze helpdesk.

Voor alle andere klachten die u ervaart tijdens het slapen biedt Kenniscentrum Slaapproblematiek u antwoorden waar u wat aan heeft. Waar moet u op letten bij de aanschaf van een matras als u fybromialgie heeft? en hoe kan een goed matras bijdragen aan de lage rugklachten die u al enige tijd ervaart. Welk kussen is geschikt voor uw aanhoudende nekklachten? en hoe voorkomt u decubitus als u onverhoopt langere tijd op bed moet liggen of misschien zelfs bedlegering bent geworden? Allemaal vragen waar uw lokale slaapspeciaalzaak niet altijd een antwoord op heeft. Maar hoe komt dat eigenlijk?

Slaapspeciaalzaken zijn gericht op een ieder die op zoek is naar een goed bed en hebben vaak niet de achterliggende kennis als het gaat om klachtenbehandeling. Gelukkig zijn er ook specialisten die dit wel in huis hebben, maar hoe scheid je het kaf van het koren. Het is één van de redenen waarom we dit kenniscentrum zijn begonnen.

Wij geven merkonafhankelijk advies, geheel gratis en zonder haken en ogen. Wij analyseren klachten, kunnen u helpen bij de aanschaf van een nieuw bed en doen dit geheel onafhankelijk. Neemt contact op of maak een persoonlijke afspraak bij u thuis, een betere nachtrust begint bij Kenniscentrum Slaapproblematiek.

DOwnload het E-magazine

Ons verhaal

Recensies:

Geweldige service, top zaak. Echte aanrader! Wij zijn super tevreden over de matrassen en het speciale nekkussen.

Wij slaap gewoon heerlijk op onze nieuwe matrassen en stappen iedere avond met plezier in bed.

Ik heb al jarenlang last van lage rugklachten en heb 4 matrassen versleten in 7 jaar. Via via terecht gekomen bij slaapproblematiek.nl Ik heb uiteindelijke een afspraak ingepland en ben toen erg goed geholpen. Ik heb inmiddels een matras aangeschaft via slaapproblematiek.nl en deze bevalt me hartstikke goed! ‘

Hallo Ton,

Wat leuk dat wij jou via een omweg weer tegen zijn gekomen.

Vrienden van ons zijn super tevreden over jullie service en ik kon zelf geen goede beddenzaak vinden in onze regio.
Vandaar dat wij toen een mail hebben gestuurd naar Kenniscentrum Slaapproblematiek.
Jij nam super snel contact met ons op en al gauw hadden we ook een afspraak...aan huis. Helemaal gemakkelijk.

Na de eerste levering was ik niet helemaal tevreden, mijn man was super tevreden maar ik helaas niet.
Ik heb veel meer lichamelijke problemen dan mijn man en ook nog een zware operatie gehad.
Na een telefoontje met jou kwam jij met een oplossing en na enkele wijzigingen en een nieuwe testperiode hoefden we pas af te rekenen nadat we tevreden waren.

Wij hebben het contact met jou naast super plezierig als zeer professioneel ervaren. Je kijkt kritisch wat er al aanwezig is en geeft eerlijk advies waarbij de commercie niet de boventoon voert.
Je vermeldt gewoon de voor- en nadelen.

We bedanken je voor alle moeite en wensen je veel succes. Het is je gegund.
We hopen je nog eens tegen te komen.

Hartelijke groeten,
Klaas en Connie Timmerman

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Telefoon: +31 6 20599495

Add Some Text Here.

Meer informatie
 
Menu
Menu