Algemene informatie

Een goede nachtrust helpt u om overdag fit en gezond te blijven en houdt u in balans. Alle reden dus om hier eens bij stil te staan.

Wat kunnen wij voor u betekenen

Heeft u ook problemen met slapen? Dan bent u niet de enige. Maarliefst twintig tot dertig procent van onze bevolking kampt met slaapproblemen en deze groep is groeiende. Vier op de vijf Nederlanders ervaart wel eens rugklachten, meer dan vijftig procent ervaart regelmatig stress en slapen doen we te weinig. Een goede nachtrust helpt u om overdag fit en energiek te blijven, is gezond en houdt u in balans. Het is geen heilige graal, klachten komen immers vaak voort uit een combinatie van factoren. Het is wel een goede ondersteuning en een goede basis om gezond te blijven. Alle reden dus om hier eens bij stil te staan.

Hebben uw slaapproblemen een psychische grondslag, dan raden wij u aan contact op te nemen met een slaapkliniek. Behandeling is vaak intensief maar gelukkig zeer succesvol. Zeventig tot tachtig procent van de mensen die een behandeling krijgt, slaapt na verloop van tijd stukken beter. In veel gevallen zijn de klachten zelfs geheel verdwenen. Voor meer informatie hierover kunt u natuurlijk contact opnemen met onze helpdesk.

Voor alle andere klachten die u ervaart tijdens het slapen biedt Kenniscentrum Slaapproblematiek u antwoorden waar u wat aan heeft. Waar moet u op letten bij de aanschaf van een matras als u fybromialgie heeft? en hoe kan een goed matras bijdragen aan de lage rugklachten die u al enige tijd ervaart. Welk kussen is geschikt voor uw aanhoudende nekklachten? en hoe voorkomt u decubitus als u onverhoopt langere tijd op bed moet liggen of misschien zelfs bedlegering bent geworden? Allemaal vragen waar uw lokale slaapspeciaalzaak niet altijd een antwoord op heeft. Maar hoe komt dat eigenlijk?

Slaapspeciaalzaken zijn gericht op een ieder die op zoek is naar een goed bed en hebben vaak niet de achterliggende kennis als het gaat om klachtenbehandeling. Gelukkig zijn er ook specialisten die dit wel in huis hebben, maar hoe scheid je het kaf van het koren. Het is één van de redenen waarom we dit kenniscentrum zijn begonnen.

Wij geven merkonafhankelijk advies, geheel gratis en zonder haken en ogen. Wij analyseren klachten, kunnen u helpen bij de aanschaf van een nieuw bed én doen dit geheel onafhankelijk. Neem contact op of maak een persoonlijke afspraak bij u thuis, een betere nachtrust begint bij Kenniscentrum Slaapproblematiek.

Plan direct een afspraak in!

Welke specialist staat er voor u klaar?

slaapspecialist Frank Leemhuis

Frank Leemhuis

Algemene informatie - Slapen met nekklachten - Slaapadvies- en tips - Spier- en zenuwaandoeningen - Slapen met decubitus - Slapen met rugklachten - Slapen met reuma

Deskundig in alles op het gebied van slapen i.c.m. pijnklachten. Frank weet welke producten het beste passen bij een specifieke klacht en adviseert onze klanten dagelijks. Als mede-eigenaar en vak-idioot schrijft hij tal van artikelen en is hij nadrukkelijk betrokken bij de bedrijfsvoering en koers van Kenniscentrum Slaapproblematiek.

Lees meer over Frank Leemhuis..

  Team Kenniscentrum Slaapproblematiek

  Ons team

  Algemene informatie - Slapen met nekklachten - Slaapadvies- en tips - Spier- en zenuwaandoeningen - Slapen met decubitus - Slapen met rugklachten - Slapen met reuma

  Bij Kenniscentrum Slaapproblematiek werken naast onze vaste ervaren specialisten nog een aantal freelance- en externe specialisten die ons ondersteunen bij specifieke vragen, opdrachten en problemen.

  Lees meer over ons team..

   Slaapspecialist Ton Rijnen

   Ton Rijnen

   Algemene informatie - Slapen met nekklachten - Slaapadvies- en tips - Spier- en zenuwaandoeningen - Slapen met decubitus - Slapen met rugklachten - Slapen met reuma

   Als mede eigenaar van Kenniscentrum Slaapproblematiek heb ik eindelijk mijn droom waargemaakt. Een merk onafhankelijke informatieve website bedoeld voor mensen zoals ik zelf, mensen die kampen met slaapproblemen.

   Lees meer over Ton..

   Wanneer zijn wij beschikbaar?

   MONDAYTUESDAYWEDNESDAYTHURSDAYFRIDAYSATURDAYSUNDAY
   Slaapspecialist Ton Rijnen

   Ton Rijnen

   Algemene informatie
   Algemene informatie
   09:00 - 17:00

   MONDAY

   TUESDAY

   WEDNESDAY

   THURSDAY

   FRIDAY

   SATURDAY

   SUNDAY

    
   Menu
   Menu