Om uw vragen zo snel mogelijk te kunnen beantwoorden hebben wij de veel gestelde vragen voor u op een rij gezet:

Wij zijn een merkonafhankelijk online kenniscentrum dat antwoord geeft op vragen met betrekking tot slapen in combinatie met pijnklachten. Uit ons onderzoek is gebleken dat hier een grote behoefte aan is. Slaapspeciaalzaken hebben vaak de kennis niet in huis om mensen met slaapproblemen goed te kunnen adviseren. Bovendien zijn online informatiebronnen vaak onduidelijk en is de informatie veelal onjuist. Hierin wil Kenniscentrum Slaapproblematiek verandering brengen. Wij informeren mensen via onze blogartikelen, hebben een telefonische helpdesk en bieden zelfs de mogelijkheid tot een persoonlijke consult..

Nee, enkel de kosten voor het gebruik van uw (mobiele) telefoon. Kenniscentrum Slaapproblematiek vindt dat u recht heeft op de juiste informatie wanneer u kampt met slaapproblemen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.

0

Nee, dit is geheel vrijblijvend en wanneer het u uitkomt. Wel geeft Kenniscentrum Slaapproblematiek advies als er voor uw situatie een beter alternatief beschikbaar is. Denkt u hierbij aan een ander matras, hoofdkussen of bedbodem. Wij bieden, indien wenselijk, ook producten aan die wij vinden passen bij uw situatie en/of begeleiden u bij het proces. Het blijft altijd een advies en u beslist zelf of u hiervan wilt gebruikmaken.

Tijdens een persoonlijk adviesgesprek luisteren wij aandachtig naar uw klachten en gaan dit verder analyseren met behulp van onze checklist. Om een probleem te ondervangen of op te lossen, moeten we natuurlijk eerst weten waar we onze aandacht op moeten vestigen. Kenniscentrum Slaapproblematiek kijkt naar uw slaaphouding, het klimaat in uw slaapkamer, het microklimaat, uw dagelijkse bezigheden, lengte, gewicht, pijnklachten en nog veel meer. Zo kunnen we accuraat inspelen op uw persoonlijke situatie en u het beste adviseren. Het uiteindelijke advies geeft u houvast en een doel om naar toe te werken.

Slaapproblemen zijn heel divers. Kenniscentrum Slaapproblematiek richt zich op slaapproblemen waarbij er geen psychische klachten aan ten grondslag liggen. Dit is een vak apart en behoort toe aan de medische specialisten van bijvoorbeeld een ziekenhuis of slaapkliniek. Voor alle andere slaapproblemen bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan rugklachten, reumatische klachten, spier- en gewrichtspijn, nekklachten of zelfs doorligklachten in combinatie met slapen. Onze specialisten helpen u graag verder.

Ja, we zijn onafhankelijk en proberen het ‘echte’ verhaal te vertellen. Dat is onze kracht! Dat neemt niet weg dat Kenniscentrum Slaapproblematiek contact heeft met leveranciers, producenten en medische specialisten. Wij willen op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen. Zelfs als wij producten aanbieden tijdens een persoonlijke consult, zijn er vaak meerdere producten van verschillende producenten die aansluiten bij uw situatie. Wij zullen nooit onze eigen producten aanbieden, of goederen te koop aanbieden op onze website. Wij hebben door onze contacten wel de mogelijkheid om in te kopen. Facturatie loopt afhankelijk van onze afspraken via de leverancier of via Kenniscentrum Slaapproblematiek.

Kenniscentrum Slaapproblematiek is opgezet door een klein team van ervaren mensen die begaan zijn met het onderwerp ‘slapen in combinatie met klachten’. Dat neemt niet weg dat wij winst moeten maken om te kunnen blijven bestaan. Dit doen wij door de producten die wij aanbieden tijdens onze adviesgesprekken. Wij hebben namelijk afspraken gemaakt met tal van leveranciers waarin wij vertrouwen hebben en krijgen een klein percentage van de winst. Dat betekent overigens niet dat de producten duurder zijn voor u, maar eerder dat er concessies worden gedaan door de fabrikanten. Doordat wij een klein team hebben, geen fysieke winkel en onze organisatie winstbelang niet als hoofddoel heeft, kunnen wij zo blijven bestaan. Wij profileren ons als zogenaamde social business wat inhoudt dat wij zelfvoorzienend willen zijn en alle andere inkomsten worden geïnvesteerd in het groter maken van ons kenniscentrum. Zo plukt u de vruchten en kunnen wij blijven doen waar we goed in zijn.

DOwnload het E-magazine

Ons verhaal

Recensies:

Geweldige service, top zaak. Echte aanrader! Wij zijn super tevreden over de matrassen en het speciale nekkussen.

Wij slaap gewoon heerlijk op onze nieuwe matrassen en stappen iedere avond met plezier in bed.

Ik heb al jarenlang last van lage rugklachten en heb 4 matrassen versleten in 7 jaar. Via via terecht gekomen bij slaapproblematiek.nl Ik heb uiteindelijke een afspraak ingepland en ben toen erg goed geholpen. Ik heb inmiddels een matras aangeschaft via slaapproblematiek.nl en deze bevalt me hartstikke goed! ‘

Hallo Ton,

Wat leuk dat wij jou via een omweg weer tegen zijn gekomen.

Vrienden van ons zijn super tevreden over jullie service en ik kon zelf geen goede beddenzaak vinden in onze regio.
Vandaar dat wij toen een mail hebben gestuurd naar Kenniscentrum Slaapproblematiek.
Jij nam super snel contact met ons op en al gauw hadden we ook een afspraak...aan huis. Helemaal gemakkelijk.

Na de eerste levering was ik niet helemaal tevreden, mijn man was super tevreden maar ik helaas niet.
Ik heb veel meer lichamelijke problemen dan mijn man en ook nog een zware operatie gehad.
Na een telefoontje met jou kwam jij met een oplossing en na enkele wijzigingen en een nieuwe testperiode hoefden we pas af te rekenen nadat we tevreden waren.

Wij hebben het contact met jou naast super plezierig als zeer professioneel ervaren. Je kijkt kritisch wat er al aanwezig is en geeft eerlijk advies waarbij de commercie niet de boventoon voert.
Je vermeldt gewoon de voor- en nadelen.

We bedanken je voor alle moeite en wensen je veel succes. Het is je gegund.
We hopen je nog eens tegen te komen.

Hartelijke groeten,
Klaas en Connie Timmerman

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Telefoon: +31 6 20599495

Add Some Text Here.

Meer informatie
 
Menu
Menu