Wat doen wij precies?

Slaapproblemen, u kent het vast. Eén op de drie Nederlanders kampt er dagelijks mee. Misschien wel door reumatische klachten, spier- en gewrichtsaandoeningen of gewoon die welbekende lage rugpijn waar u maar niet vanaf komt.

Kenniscentrum Slaapproblematiek leent haar bestaansrecht aan de vraag meer informatie beschikbaar te stellen op het gebied van slapen in combinatie met pijnklachten. Uit ons marktonderzoek blijkt dat informatie over dit onderwerp slecht is belicht en de informatie die wel aanwezig is, is vaak onvolledig, onduidelijk en soms zelfs onwaar. Wij brengen hier verandering in.

Als online- en merkonafhankelijk kenniscentrum voorzien wij u in heldere informatie op het gebied van slapen en pijnklachten. Wij stellen in onze artikelen tal van onderwerpen aan de kaak, geven u heldere informatie en helpen u persoonlijk verder als u meer wilt weten over onderwerpen die voor u belangrijk zijn. Dit doen we niet alleen. Wij werken samen met specialisten uit de zorg, de retailmarkt en wetenschappers om u zo goed mogelijk te adviseren. Zo helpen wij tal van mensen aan een betere nachtrust met minder pijnklachten.

Onze Specialisten

Kennisgebieden

Add Some Text Here.

Bekijk nu

Afspraak plannen?

Add Some Text Here.

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen

Add Some Text Here.

Bekijk nu
Menu
Menu