Heeft u ook problemen met slapen? Dan bent u niet de enige. Maarliefst twintig tot dertig procent van onze bevolking kampt met slaapproblemen en deze groep is groeiende. Vier op de vijf Nederlanders ervaart wel eens rugklachten, meer dan vijftig procent ervaart regelmatig stress en slapen doen we te weinig. Een goede nachtrust helpt u om overdag fit en energiek te blijven, is gezond en houdt u in balans. Het is geen heilige graal, klachten komen immers vaak voort uit een combinatie van factoren. Het is wel een goede ondersteuning en een goede basis om gezond te blijven. Alle reden dus om hier eens bij stil te staan.

Hebben uw slaapproblemen een psychische grondslag, dan raden wij u aan contact op te nemen met een slaapkliniek of slaapoefentherapeut. Onze aangesloten specialisten vindt u hier terug. Behandeling is vaak intensief maar gelukkig zeer succesvol. Zeventig tot tachtig procent van de mensen die een behandeling krijgt, slaapt na verloop van tijd stukken beter. In veel gevallen zijn de klachten zelfs geheel verdwenen.

Voor alle andere klachten die u ervaart tijdens het slapen biedt Kenniscentrum Slaapproblematiek u antwoorden waar u wat aan heeft. Waar moet u op letten bij de aanschaf van een matras als u fybromialgie heeft? en hoe kan een goed matras bijdragen aan de lage rugklachten die u al enige tijd ervaart. Welk kussen is geschikt voor uw aanhoudende nekklachten? en hoe voorkomt u decubitus als u onverhoopt langere tijd op bed moet liggen of misschien zelfs bedlegering bent geworden? Allemaal vragen waar uw lokale slaapspeciaalzaak niet altijd een antwoord op heeft. Onze aangesloten dealers hebben dat zeer zeker wel. Ze zijn allen gespecialiseerd en worden regelmatig bijgeschoold wat betreft slapen i.c.m. fysieke slaapklachten.

kortom, wij geven merkonafhankelijk advies, geheel gratis en zonder haken en ogen. Wij analyseren klachten, kunnen u helpen bij de aanschaf van een nieuw bed en doen dit geheel onafhankelijk. En we kunnen u doorverwijzen naar de juiste paramedisch- slaap of productspecialist.

DOwnload het E-magazine

Recensies:

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Telefoon: +31 6 20599495

Add Some Text Here.

Meer informatie
Menu
Menu