Algemene informatie

Een goede nachtrust helpt u om overdag fit en gezond te blijven en houdt u in balans. Alle reden dus om hier eens bij stil te staan.

Wat kunnen wij voor u betekenen

 

Heeft u ook problemen met slapen? Dan bent u niet de enige. Maar liefst twintig tot dertig procent van onze bevolking kampt met slaapproblemen en deze groep is groeiende. Vier op de vijf Nederlanders ervaart wel eens rugklachten, meer dan vijftig procent ervaart regelmatig stress en slapen doen we te weinig. Een goede nachtrust helpt u om overdag fit en energiek te blijven, is gezond en houdt u in balans. Het is geen heilige graal, klachten komen immers vaak voort uit een combinatie van factoren. Het is wel een goede ondersteuning en een goede basis om gezond te blijven. Alle reden dus om hier eens bij stil te staan.

Hebben uw slaapproblemen een psychische grondslag, dan raden wij u aan contact op te nemen met een slaapkliniek of slaapoefentherapeut. Onze aangesloten specialisten vindt u hier terug. Behandeling is vaak intensief maar gelukkig zeer succesvol. Zeventig tot tachtig procent van de mensen die een behandeling krijgt, slaapt na verloop van tijd stukken beter. In veel gevallen zijn de klachten zelfs geheel verdwenen.

Voor alle andere klachten die u ervaart tijdens het slapen biedt Kenniscentrum Slaapproblematiek u antwoorden waar u wat aan heeft. Waar moet u op letten bij de aanschaf van een matras als u fibromyalgie heeft? en hoe kan een goed matras bijdragen aan de lage rugklachten die u al enige tijd ervaart. Welk kussen is geschikt voor uw aanhoudende nekklachten? en hoe voorkomt u decubitus als u onverhoopt langere tijd op bed moet liggen of misschien zelfs bedlegerig bent geworden? Allemaal vragen waar uw lokale slaapspeciaalzaak niet altijd een antwoord op heeft. Onze aangesloten dealers hebben dat zeer zeker wel. Ze zijn allen gespecialiseerd en worden regelmatig bijgeschoold wat betreft slapen i.c.m. fysieke slaapklachten.

kortom, wij geven merkonafhankelijk advies, geheel gratis en zonder haken en ogen. Wij analyseren klachten, kunnen u helpen bij de aanschaf van een nieuw bed en doen dit geheel onafhankelijk. En we kunnen u doorverwijzen naar de juiste paramedisch- slaap of productspecialist.

Plan direct een afspraak in!

Welke specialist staat er voor u klaar?

slaapspecialist Frank Leemhuis

Frank Leemhuis

Algemene informatie - Slapen met nekklachten - Slapen met reuma - Slapen met rugklachten - Slapen met decubitus - Spier- en zenuwaandoeningen - Slaapadvies- en tips

Deskundig in alles op het gebied van slapen i.c.m. pijnklachten. Frank weet welke producten het beste passen bij een specifieke klacht en adviseert onze klanten dagelijks. Als mede-eigenaar en vak-idioot schrijft hij tal van artikelen en is hij nadrukkelijk betrokken bij de bedrijfsvoering en koers van Kenniscentrum Slaapproblematiek.

Lees meer over Frank Leemhuis..

  Team Kenniscentrum Slaapproblematiek

  Ons team

  Algemene informatie - Slapen met nekklachten - Slapen met reuma - Slapen met rugklachten - Slapen met decubitus - Spier- en zenuwaandoeningen - Slaapadvies- en tips

  Bij Kenniscentrum Slaapproblematiek werken naast onze vaste ervaren specialisten nog een aantal freelance- en externe specialisten die ons ondersteunen bij specifieke vragen, opdrachten en problemen.

  Lees meer over ons team..

   Ton Rijnen

   Algemene informatie - Slapen met nekklachten - Slapen met reuma - Slapen met rugklachten - Slapen met decubitus - Spier- en zenuwaandoeningen - Slaapadvies- en tips

   Als mede eigenaar van Kenniscentrum Slaapproblematiek heb ik eindelijk mijn droom waargemaakt. Een merk onafhankelijke informatieve website bedoeld voor mensen zoals ik zelf, mensen die kampen met slaapproblemen.

   Lees meer over Ton..

   Wanneer zijn wij beschikbaar?

   MONDAYTUESDAYWEDNESDAYTHURSDAYFRIDAYSATURDAYSUNDAY

   Ton Rijnen

   Algemene informatie
   Algemene informatie
   09:00 - 17:00

   MONDAY

   TUESDAY

   WEDNESDAY

   THURSDAY

   FRIDAY

   SATURDAY

   SUNDAY

   Menu
   Menu