Om uw vragen zo snel mogelijk te kunnen beantwoorden hebben wij de veel gestelde vragen voor u op een rij gezet:

Wij zijn een merkonafhankelijk online kenniscentrum dat antwoord geeft op vragen met betrekking tot slapen in combinatie met pijnklachten. Uit ons onderzoek is gebleken dat hier een grote behoefte aan is. Slaapspeciaalzaken hebben vaak de kennis niet in huis om mensen met slaapproblemen goed te kunnen adviseren. Ons aangesloten specialisten netwerk heeft dat wel. Paramedici en slaapspecialisten die kennis combineren om u het beste advies te kunnen geven. Kenniscentrum Slaapspecialist maakt het mogelijk en verbind partijen. Bovendien zijn online informatiebronnen vaak ook onduidelijk en is de informatie veelal onjuist. Hierin wil Kenniscentrum Slaapproblematiek verandering brengen. Wij informeren mensen via onze blogartikelen, hebben een telefonische helpdesk en verwijzen door naar specialisten.

Nee, enkel de kosten voor het gebruik van uw (mobiele) telefoon. Kenniscentrum Slaapproblematiek vindt dat u recht heeft op de juiste informatie wanneer u kampt met slaapproblemen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.

Slaapproblemen zijn heel divers. Kenniscentrum Slaapproblematiek richt zich op alle slaapproblemen. Denk hierbij aan rugklachten, reumatische klachten, spier- en gewrichtspijn, nekklachten of zelfs doorligklachten. Bij Psychische klachten verwijzen wij door naar onze aangesloten slaapoefentherapeuten.

Ja, we zijn onafhankelijk en proberen het ‘echte’ verhaal te vertellen. Dat is onze kracht! Dat neemt niet weg dat Kenniscentrum Slaapproblematiek contact heeft met leveranciers, producenten en medische specialisten. Ze zijn zelfs aangesloten. Wij willen op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Wij zullen nooit onze eigen producten aanbieden, of producten te koop aanbieden op onze website. Wij verwijzen enkel door naar aangesloten leden welke zorgvuldig geselecteerd zijn, soms bijgeschoold zijn en specialist zijn in hun vak. Van een aangesloten partner van Kenniscentrum Slaapproblematiek mag u verwachten advies te krijgen waar u wat aan heeft!

Kenniscentrum Slaapproblematiek is opgezet door een klein team van ervaren mensen die begaan zijn met het onderwerp ‘slapen in combinatie met klachten’. Dat neemt niet weg dat wij winst moeten maken om te kunnen blijven bestaan. Onze aangesloten leden zorgen hiervoor. Een kleine maandelijkse bijdrage zorgt voor de financiële middelen die wij nodig hebben dit platform te laten groeien en om maatschappelijke waarde te creëren. We noemen onszelf een social business, wat in houdt dat bijna alle inkomsten weer worden geïnvesteerd in de groei van het platform.

 

DOwnload het E-magazine

Recensies:

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Telefoon: +31 6 20599495

Add Some Text Here.

Meer informatie
Menu
Menu